Whisky-loterij! Win een fles Bunnahabhain Eirigh Na Greine Red Whine 1L

Update: De winnaar van de loterij is Hannes De True met nummer 11 als vierde balletje! Proficiat! We nemen contact op om jouw prijs te overhandigen. Maar ook het reservegetal nummer 32 bracht geluk aan Samuel Goossens, hij wint een lekkere sample set!

Door de nieuwe … alweer…. Corona-situatie zit onze sociaal leven in het wat in het slob. Maar toch geven we nog eens een fles hoestsiroop weg!

Er wordt een fles BUNNAHABHAIN EIRIGH NA GREINE RED WINE 1L verloot. In totaal zijn er 45 lotjes. De loterij zal doorgaan op basis van de Belgische Lotto op zaterdag 8 augustus. Het winnend lot is het getal van het vierde balletje dat getrokken zal worden. Ook is er een 2de prijs voorzien voor het reservegetal!

Prijs per lot: € 2,50*

*Er mogen meerdere lotjes aangeschaft worden per deelnemer.

Wie een lotje wil kopen kan dit doen door contact op te nemen met Kristof, Damien, Sven (JP) of Jurgen VM. Ook via de post op Facebook of via mail (kristof_de.c@hotmail.com) mag u ons uw deelname bevestigen. U mag zelf uw lotnummer kiezen.

Hieronder kan u een lijst vinden met de lotnummers en aan wie deze reeds toegewezen zijn. Als uw nummer toch reeds bezet is mag u een ander nummer kiezen of kunnen wij u een random nummer toewijzen.

Betalen kan via overschrijving op rekeningnummer BE56 9731 2791 9388. Het geld moet uiterlijk op vrijdag 7 augustus overgeschreven zijn. Als u pas vrijdag overschrijft, gelieve een bewijs van betaling door te sturen. Bij niet tijdig betalen zal uw lot helaas niet geldig zijn.