Whisky-loterij! Win een fles Mannochmore (Signatory) Vintage 2007 – Bottled by Wholly Spirits

Update: De winnaar van de loterij is Brecht De Clercq … weeral … met nummer 32 als eerste balletje! Proficiat! We nemen contact op om jouw prijs te overhandigen. Maar ook het reservegetal nummer 43 bracht geluk aan Samuel Goossen, hij wint een Toftails cocktailpakket met de Spiced Winter Mojito!

Een nieuwe lockdown, een nieuwe lotto om onze mentale gezondheid een boost te geven!

Er wordt een fles Mannochmore (Signatory) – Vintage 2007, een cask strength op 55 %, gebotteld door Wholly Spirits verloot. In totaal zijn er 45 lotjes. De loterij zal doorgaan op basis van de Belgische Lotto op zaterdag 21 november. Het winnend lot is het getal van het eerste balletje dat getrokken zal worden. Ook is er een 2de prijs voorzien voor het reservegetal!

Prijs per lot: € 2,50*

*Er mogen meerdere lotjes aangeschaft worden per deelnemer.

Wie een lotje wil kopen kan dit doen door contact op te nemen met Kristof, Damien, Sven (JP) of Jurgen VM. Ook via de post op Facebook of via mail (kristof_de.c@hotmail.com) mag u ons uw deelname bevestigen. U mag zelf uw lotnummer kiezen.

Hieronder kan u een lijst vinden met de lotnummers en aan wie deze reeds toegewezen zijn. Als uw nummer toch reeds bezet is mag u een ander nummer kiezen of kunnen wij u een random nummer toewijzen.

Betalen kan via overschrijving op rekeningnummer BE56 9731 2791 9388. Het geld moet uiterlijk op vrijdag 7 augustus overgeschreven zijn. Als u pas vrijdag overschrijft, gelieve een bewijs van betaling door te sturen. Bij niet tijdig betalen zal uw lot helaas niet geldig zijn.